Olga Roffers-Janssen
Bestuurslid Stichting Vrienden Kwatro
Streep paars lang


Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

Olga Roffers JanssenIk ben opgegroeid in een warm gezin samen met mijn zus waar ik altijd de ruimte van mijn ouders heb gekregen om mezelf te ontwikkelen maar wel met een aantal basisregels. Eerlijkheid stond en staat voorop.
Door zowel mijn vader als mijn moeder is mij en mijn zus geleerd om zelfstandig en onafhankelijk te zijn en dat je voor jezelf, maar indien nodig ook voor een ander op moet komen.
Wij zijn nog steeds een hecht gezin. Sinds ruim een jaar werkt mijn zus ook bij mij op kantoor wat de band zeker verstrekt heeft.


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Het starten van een eigen notariskantoor (los van de geijkte keerpunten zoals trouwen en de geboorte van mijn kinderen) is een groot keerpunt in mijn leven geweest.

De visie die ik al langere tijd had en nog steeds heb hoe ik een eigen notariskantoor zou willen runnen begon ruim 6 jaar geleden toch vaste vormen aan te nemen. Gelukkig stond mijn echtgenoot (Marcel) hier ook helemaal achter en hij is dan ook degene die ervoor heeft gezorgd dat ik die grote stap durfde te wagen om mijn droom waar te gaan maken. Zonder de steun en het volledige vertrouwen van Marcel, mijn kinderen (Merel en Abel), familie en vrienden had ik deze stap niet kunnen en durven zetten.

Zowel in de voorbereiding en ook na de start van een eigen notariskantoor heb ik met behoorlijk wat zakelijke en persoonlijke uitdagingen te maken gehad en heb ik heel wat hobbels moeten nemen. Ik heb moeten leren om te vertrouwen op mijn intuïtie en vertrouwen te hebben in mijzelf en de mensen die dicht bij mij staan.


Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Ondanks alle drukte (een eigen kantoor en een gezin) en het vinden van een juiste balans hierin, wat soms lastig is, wilde ik toch heel graag als bestuurder in deze stichting plaatsnemen.

Wat ik te brengen heb is een nuchtere, duidelijke en onafhankelijke kijk op zaken. Ook gezien mijn functie van notaris waarbij ik de belangen van alle partijen moet behartigen zal ik ook in deze functie van bestuurder bij het maken van keuzes de belangen van alle betrokken partijen in het vizier houden, openstaan voor de mening van anderen en op basis hiervan een eigen keuze maken.


 
© 2022 Stichting Vrienden Kwatro  |  Privacyreglement  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84534826  |  RSIN 863248986