Marlies van Nunen
Voorzitter Stichting Vrienden Kwatro Streep paars lang


Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

Foto Marlies van Nunen

Mijn ouders waren ontzettende warme en liefdevolle ouders. Ik was de jongste en had twee oudere broers. Helaas werd mijn moeder, toen ik ongeveer vijf jaar was, ernstig en langdurig ziek en zij heeft hierdoor langere periodes, verspreid over ruim negen jaar, in een ziekenhuis of kliniek moeten doorbrengen.

Mijn vader heeft in zijn jonge jaren echte armoede gekend en die had zich ooit gezworen nooit meer arm te zijn en heeft in zijn huwelijk hard gewerkt aan zijn ontwikkeling, met als doel om zijn vrouw en kinderen een goed leven te gunnen. Hij heeft veel studies gevolgd in de avonduren en hard gewerkt aan zijn carrière bij een internationaal bedrijf. Hier hoorde reizen ook bij. In de praktijk betekende dit dat mijn ouders dus veel afwezig waren en dat er voor mij en mijn broers een fulltime gezinsverzorgster werd aangesteld. 

Door bovenstaande omstandigheden waren mijn jonge jaren als kind erg zwaar voor mij. Ik miste mijn ouders heel erg. Ik voelde me door de situatie vaak als kind erg alleen. Dit gevoel heeft als een rode draad door mijn latere leven gelopen. Een gevoel van emotionele pijn die op volwassen leeftijd erg moeilijk was om los te laten ondanks mijn prachtige gezin, vrienden en familie.

Uiteindelijk is mijn moeder toch nog hersteld en heeft mijn vader rust in zijn werk gevonden en heb ik vanaf mijn 14de jaar eindelijk de warmte en liefde van mijn ouders mogen voelen. Later, toen ik zelf kinderen had, waren zij de liefste oma en opa die men zich kan wensen en mijn kinderen spreken nog met heel veel liefde en respect over beiden.Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Zakelijk heb ik altijd de juiste keuzes in mijn leven kunnen maken en altijd met heel veel plezier gewerkt bij internationale commerciële bedrijven. Altijd de kans gekregen om te studeren, te groeien en me te blijven ontwikkelen in mijn functie/rol als Directie secretaresse / Executive personal assistant. Ik heb, met heel veel passie en gedrevenheid, voor de meest moeilijke directeuren op hoog niveau gewerkt.

In mijn persoonlijke leven heb ik soms verkeerde keuzes en beslissingen gemaakt waar ik lang last van heb gehad. Mijn keerpunt kwam in 2010, toen ik op een dieptepunt in mijn leven kwam. Ik heb toen 2 jaar persoonlijke coaching gevolgd met focus op persoonlijk leiderschap.

Eindelijk kwam ik tot de kern van de vrouw die ik ben, de persoon die ik mag, kan en wil zijn. 

 Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Vanuit mijn commerciële 'spin in het web-functie' houd ik me vooral bezig met organiseren, managen, verbinden en het aansturen van veel zaken en activiteiten, gericht op onze interne- en externe klanten. Zorgzaamheid is een kwaliteit die hierbij zeker niet mag ontbreken.

Die zorgzaamheid bied ik vanuit mijn hart. Door mijn intense jeugd heb ik altijd een oermoeder gevoel in mij gehad en heb mijn kinderen altijd overladen met liefde en aandacht. Dit doe ik ook voor mijn 4 kleinkinderen waar ik een hechte band mee heb. 

Mijn liefde en ervaringen wil ik inbrengen bij Kwatro. Ik ben dankbaar dat ik mij bij Kwatro heb mogen aansluiten.

 
© 2022 Stichting Vrienden Kwatro  |  Privacyreglement  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84534826  |  RSIN 863248986