Steun voor het gezin
Streep paars lang

Stichting Vrienden Kwatro wil bijdragen aan steun voor het gehele gezin.

ouders en kind

Een netwerk van zelfstandige coaches, therapeuten en creatieve begeleiders reiken samen ouders, broertjes en zusjes begeleiding aan bij het aangaan van hun eigen (rouw)proces. Zij bieden begeleiding bij de persoonlijke ontwikkeling van alle gezinsleden. Begeleiding om denken en voelen met elkaar in verbinding te brengen, met als doel om alle ervaringen op hun eigen manier en op eigen tempo te omarmen.

Zij doen dit om preventief bij te dragen, zodat ouders zowel mentaal als fysiek minder snel ziek worden en broertjes en zusjes minder snel zullen vastlopen in hun leven. Én vooral zodat de lichtpuntjes in donkere tijden van hun leven zichtbaar worden. 

broertjes en zusjes
Het netwerk biedt ook een supportgroep voor alle ouders in Nederland met een ernstig zieke zoon of dochter. De supportgroep is bedoeld voor ouders die de behoefte voelen om zich te verbinden met gelijkgestemden. Het is een plek waar je vrij kunt praten of juist weinig woorden nodig hebt om begrepen te worden. En zonder dat je je schuldig voelt tegenover anderen. Deze bijeenkomsten voor ouders worden zo laagdrempelig mogelijk aangeboden.

Stichting Vrienden Kwatro wil de vergoeding dragen voor de supportgroep voor ouders, waar in oktober 2022 mee wordt gestart.

Ook wil Stichting Vrienden van Kwatro ouders steunen wanneer zij de benodigde zorg financieel zelf niet kunnen dragen. Daarbij benoemen ouders waarvoor zij de financiële middelen willen inzetten, wat ze verwachten dat het hen zal brengen en welke commitment zij daaraan geven.

Wil je graag meer informatie over steun voor het gehele gezin, mail ons. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

steun in geld kinderhospice kwatro met hartje steun door actie vrienden kwatro met handen steun in tijd kinderhospice kwatro met handjes hoog

 
© 2022 Stichting Vrienden Kwatro  |  Privacyreglement  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84534826  |  RSIN 863248986